Καλλιτέχνης αποθανατίζει την γλυκιά πραγματικότητα του να ζεις μόνος σου -σε 15 εικονογραφήσεις

Σπάνια ακούμε για τα θετικά πλεονεκτήματα της εργένικης ζωής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η κοινωνία δοξάζει την έννοια της εξεύρεσης συντρόφου και της δημιουργίας οικογένειας. Παρόλο που στο παρελθόν ήταν απαραίτητο, καθώς ήταν συχνά ένας τρόπος επιβίωσης (βελτιώνοντας την κοινωνικοοικονομική κατάσταση) δεν είναι πλέον ένας βασικός στόχος ζωής για πολλούς – τουλάχιστον στα νεότερά τους χρόνια.

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι περιμένουν μέχρι τα τέλη των 30 και μερικές φορές των 40 ετών τους για να κάνουν το βήμα προς την οικογενειακή ζωή. Ως αποτέλεσμα, όσοι επιλέγουν την αντισυμβατική αυτή διαδρομή τείνουν να γίνουν πολύ άνετοι στο να ζουν μόνοι – και εκεί συμβαίνει η μαγεία. Ακριβώς αυτό επιδιώκει να τονίσει η Yaoyao Ma Van As ζωγράφος και περιστασιακή εικονογράφος με έδρα το Λος Άντζελες.

Οι εικονογραφήσεις της είναι μια λαμπρή δουλειά που συνοψίζει πόσο καταπληκτικό μπορεί να είναι να μένει κάποιος μόνος του. Από το να μπορείς να αφήσεις τα σημάδια σου παντού μέχρι να καθαρίσεις όταν θέλεις εσύ – υπάρχει ένα επίπεδο ελευθερίας που βιώνει όταν κάποιος ζει μόνος του.
Μάθετε περισσότερα στην σελίδα της.

Της Amanda Froelich
Truth Theory
Μετάφραση Επιστήμη του Πνεύματος

Leave a Reply